COCHELE dzēriens

KAS IR COCHELE?

COCHELE ir žāvētu kafijas ķiršu limonāde, kas ir dabīga, viegli gāzēta un ļoti garda. Viena pudele satur ap 70 mg kofeīna, sniedzot dabīgu enerģijas devu, kas lieliski uzmundrina, veldzē un neatstāj vienaldzīgu. Limonādē sagaršosiet pazīstamu garšu nianses – iesals, žāvēti āboli un plūmes, taču jaunā un mazliet pārsteidzošā kombinācijā.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir bez liekām piedevām un ar zemu cukura daudzumu.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir brūvēta no žāvētiem kafijas ķiršiem, saglabājot tajos esošos polifenolus. RSU Pētnieciskās laborotorijas veiktais pētījums liecina, ka viena kafijas ķiršu limonādes COCHELE pudele satur ~ 190 mg polifenolu, kas ir līdzvērtīgs tāda paša tilpuma svaigi spiestai greipfrūtu sulai vai 350g gaišo vīnogu.

Polifenoli ir vieni no augos plašāk sastopamajiem antioksidantiem, kas ir spēcīgi brīvo radikāļu ķērāji. Daudzi pētījumi pierādījuši brīvo radikāļu ietekmi uz vēža, sirds un asinsvadu slimību, autoimūnas saslimšanas, neirodeģeneratīvo traucējumu, novecošanās u. c. procesu attīstību un iespēju samazināt saslimšanas risku, ja uzturā lieto ar antioksidantiem bagātus produktus. Antioksidanti no uztura avotiem var aizsargāt pret brīvajiem radikāļiem, kas izraisa šūnu bojājumus. Kafijas ķiršu limonādē COCHELE esošiem polifenoliem piemīt antioksidatīvā aktivitāte, kas neitralizējot brīvos radikāļus, var aizsargāt šūnas / audus no oksidatīviem bojājumiem un palielināt organisma pretestību oksidatīvajam stresam un stiprināt dabisko aizsardzības sistēmu.

KAS IR COCHELE?

COCHELE dzēriens

COCHELE ir žāvētu kafijas ķiršu limonāde, kas ir dabīga, viegli gāzēta un ļoti garda. Viena pudele satur ap 70 mg kofeīna, sniedzot dabīgu enerģijas devu, kas lieliski uzmundrina, veldzē un neatstāj vienaldzīgu. Limonādē sagaršosiet pazīstamu garšu nianses – iesals, žāvēti āboli un plūmes, taču jaunā un mazliet pārsteidzošā kombinācijā. Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir bez liekām piedevām un ar zemu cukura daudzumu.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir brūvēta no žāvētiem kafijas ķiršiem, saglabājot tajos esošos polifenolus. RSU Pētnieciskās laborotorijas veiktais pētījums liecina, ka viena kafijas ķiršu limonādes COCHELE pudele satur ~ 190 mg polifenolu, kas ir līdzvērtīgs tāda paša tilpuma svaigi spiestai greipfrūtu sulai vai 350g gaišo vīnogu.

Polifenoli ir vieni no augos plašāk sastopamajiem antioksidantiem, kas ir spēcīgi brīvo radikāļu ķērāji. Daudzi pētījumi pierādījuši brīvo radikāļu ietekmi uz vēža, sirds un asinsvadu slimību, autoimūnas saslimšanas, neirodeģeneratīvo traucējumu, novecošanās u. c. procesu attīstību un iespēju samazināt saslimšanas risku, ja uzturā lieto ar antioksidantiem bagātus produktus. Antioksidanti no uztura avotiem var aizsargāt pret brīvajiem radikāļiem, kas izraisa šūnu bojājumus. Kafijas ķiršu limonādē COCHELE esošiem polifenoliem piemīt antioksidatīvā aktivitāte, kas neitralizējot brīvos radikāļus, var aizsargāt šūnas / audus no oksidatīviem bojājumiem un palielināt organisma pretestību oksidatīvajam stresam un stiprināt dabisko aizsardzības sistēmu.

KAS IR COCHELE?

COCHELE glāzē

COCHELE ir žāvētu kafijas ķiršu limonāde, kas ir dabīga, viegli gāzēta un ļoti garda. Viena pudele satur ap 70 mg kofeīna, sniedzot dabīgu enerģijas devu, kas lieliski uzmundrina, veldzē un neatstāj vienaldzīgu. Limonādē sagaršosiet pazīstamu garšu nianses – iesals, žāvēti āboli un plūmes, taču jaunā un mazliet pārsteidzošā kombinācijā.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir bez liekām piedevām un ar zemu cukura daudzumu.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir brūvēta no žāvētiem kafijas ķiršiem, saglabājot tajos esošos polifenolus. RSU Pētnieciskās laborotorijas veiktais pētījums liecina, ka viena kafijas ķiršu limonādes COCHELE pudele satur ~ 190 mg polifenolu, kas ir līdzvērtīgs tāda paša tilpuma svaigi spiestai greipfrūtu sulai vai 350g gaišo vīnogu.

Polifenoli ir vieni no augos plašāk sastopamajiem antioksidantiem, kas ir spēcīgi brīvo radikāļu ķērāji. Daudzi pētījumi pierādījuši brīvo radikāļu ietekmi uz vēža, sirds un asinsvadu slimību, autoimūnas saslimšanas, neirodeģeneratīvo traucējumu, novecošanās u. c. procesu attīstību un iespēju samazināt saslimšanas risku, ja uzturā lieto ar antioksidantiem bagātus produktus. Antioksidanti no uztura avotiem var aizsargāt pret brīvajiem radikāļiem, kas izraisa šūnu bojājumus. Kafijas ķiršu limonādē COCHELE esošiem polifenoliem piemīt antioksidatīvā aktivitāte, kas neitralizējot brīvos radikāļus, var aizsargāt šūnas / audus no oksidatīviem bojājumiem un palielināt organisma pretestību oksidatīvajam stresam un stiprināt dabisko aizsardzības sistēmu.

KAS IR COCHELE?

COCHELE glāzē

COCHELE ir žāvētu kafijas ķiršu limonāde, kas ir dabīga, viegli gāzēta un ļoti garda. Viena pudele satur ap 70 mg kofeīna, sniedzot dabīgu enerģijas devu, kas lieliski uzmundrina, veldzē un neatstāj vienaldzīgu. Limonādē sagaršosiet pazīstamu garšu nianses – iesals, žāvēti āboli un plūmes, taču jaunā un mazliet pārsteidzošā kombinācijā.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir bez liekām piedevām un ar zemu cukura daudzumu.

Kafijas ķiršu limonāde COCHELE ir brūvēta no žāvētiem kafijas ķiršiem, saglabājot tajos esošos polifenolus. RSU Pētnieciskās laborotorijas veiktais pētījums liecina, ka viena kafijas ķiršu limonādes COCHELE pudele satur ~ 190 mg polifenolu, kas ir līdzvērtīgs tāda paša tilpuma svaigi spiestai greipfrūtu sulai vai 350g gaišo vīnogu.

Polifenoli ir vieni no augos plašāk sastopamajiem antioksidantiem, kas ir spēcīgi brīvo radikāļu ķērāji. Daudzi pētījumi pierādījuši brīvo radikāļu ietekmi uz vēža, sirds un asinsvadu slimību, autoimūnas saslimšanas, neirodeģeneratīvo traucējumu, novecošanās u. c. procesu attīstību un iespēju samazināt saslimšanas risku, ja uzturā lieto ar antioksidantiem bagātus produktus. Antioksidanti no uztura avotiem var aizsargāt pret brīvajiem radikāļiem, kas izraisa šūnu bojājumus. Kafijas ķiršu limonādē COCHELE esošiem polifenoliem piemīt antioksidatīvā aktivitāte, kas neitralizējot brīvos radikāļus, var aizsargāt šūnas / audus no oksidatīviem bojājumiem un palielināt organisma pretestību oksidatīvajam stresam un stiprināt dabisko aizsardzības sistēmu.

IDEJA PAR COCHELE

Vai zināji, ka kafijas koks brīvā dabā un plantācijās ik gadu dod saldus un sulīgus kafijas ķiršus? To sēklas ir kafijas pupiņas, ko grauzdējam un no kā gatavojam kafiju. Savukārt pareizi izžāvējot kafijas ķirša mīkstumu ar miziņu, iegūst kafijas ķiršu tēju, ko sauc par Cascara.

Šī ir lieliska iespēja kafijas audzētājiem no savām plantācijām iegūt vairāk. Tomēr, lai Cascara saglabātu kafijas ķirša sulīgumu un saldumu, žāvēšanas apstākļiem ir izšķiroša nozīme. Lielākajā daļā kafijas saimniecību, kafijas ķiršu žāvēšana notiek zem klajas debess, neizmantojot iekārtas, kurās būtu iespēja kontrolēt temperatūru, gaisa mitrumu un plūsmu. Tādēļ ģeogrāfiskie un laika apstākļi ļoti ietekmē gala rezultātu. Esam nogaršojuši daudzu valstu Cascaru, kas gan pozitīvi pārsteidza, gan dažkārt lika vilties.

Taču mums no patiesībā ne tik lielā piedāvājuma izdevās atrast nudien lieliskus, saldus un sulīgus žāvētos kafijas koka ķiršus. Tie ir audzēti, atlasīti un pārstrādāti Nikaragvā. Mums ir patiess prieks būt pazīstamiem ar šīs kafijas saimniecības cilvēkiem, kas dod pārliecību par šī produkta kvalitāti.

Kopš 2016. gada Andrito Kafijas Grauzdētava saviem klientiem piedāvā šo kafijas ķiršu tēju, kas, protams, ir baudāma arī atdzesēta. Taču vēl veldzējošāka un atspirdzinošāka tā ir viegli gāzēta. Lai rastu iespēju šo dzērienu saglabāt tikpat dabīgu, bet tomēr pieejamu plašākam cilvēku lokam, Andrito Kafijas Grauzdētavas saimnieks Andris devās pie Valmiermuižas alus darītavas saimnieka Aigara. Abiem savas nozares meistariem, izaicinājuma motivētiem, uzreiz bija skaidrs, ka šī ir lieliska iespēja radīt Latvijā vēl nebijušu, veselīgu un ļoti kvalitatīvu dzērienu, taču skaidrs bija arī tas, ka priekšā stāv liels darbs. Sekoja ilgstoši pētījumi un recepšu variantu mēģinājumi laboratorijā, kas nesa lielisku rezultātu – kafijas ķiršu limonādi COCHELE.

COCHELE izveide

IDEJA PAR COCHELE

Vai zināji, ka kafijas koks brīvā dabā un plantācijās ik gadu dod saldus un sulīgus kafijas ķiršus? To sēklas ir kafijas pupiņas, ko grauzdējam un no kā gatavojam kafiju. Savukārt pareizi izžāvējot kafijas ķirša mīkstumu ar miziņu, iegūst kafijas ķiršu tēju, ko sauc par Cascara.

Šī ir lieliska iespēja kafijas audzētājiem no savām plantācijām iegūt vairāk. Tomēr, lai Cascara saglabātu kafijas ķirša sulīgumu un saldumu, žāvēšanas apstākļiem ir izšķiroša nozīme. Lielākajā daļā kafijas saimniecību, kafijas ķiršu žāvēšana notiek zem klajas debess, neizmantojot iekārtas, kurās būtu iespēja kontrolēt temperatūru, gaisa mitrumu un plūsmu. Tādēļ ģeogrāfiskie un laika apstākļi ļoti ietekmē gala rezultātu. Esam nogaršojuši daudzu valstu Cascaru, kas gan pozitīvi pārsteidza, gan dažkārt lika vilties.

Taču mums no patiesībā ne tik lielā piedāvājuma izdevās atrast nudien lieliskus, saldus un sulīgus žāvētos kafijas koka ķiršus. Tie ir audzēti, atlasīti un pārstrādāti Nikaragvā. Mums ir patiess prieks būt pazīstamiem ar šīs kafijas saimniecības cilvēkiem, kas dod pārliecību par šī produkta kvalitāti.

COCHELE izveide

Kopš 2016. gada Andrito Kafijas Grauzdētava saviem klientiem piedāvā šo kafijas ķiršu tēju, kas, protams, ir baudāma arī atdzesēta. Taču vēl veldzējošāka un atspirdzinošāka tā ir viegli gāzēta. Lai rastu iespēju šo dzērienu saglabāt tikpat dabīgu, bet tomēr pieejamu plašākam cilvēku lokam, Andrito Kafijas Grauzdētavas saimnieks Andris devās pie Valmiermuižas alus darītavas saimnieka Aigara. Abiem savas nozares meistariem, izaicinājuma motivētiem, uzreiz bija skaidrs, ka šī ir lieliska iespēja radīt Latvijā vēl nebijušu, veselīgu un ļoti kvalitatīvu dzērienu, taču skaidrs bija arī tas, ka priekšā stāv liels darbs. Sekoja ilgstoši pētījumi un recepšu variantu mēģinājumi laboratorijā, kas nesa lielisku rezultātu – kafijas ķiršu limonādi COCHELE.

IDEJA PAR COCHELE

Vai zināji, ka kafijas koks brīvā dabā un plantācijās ik gadu dod saldus un sulīgus kafijas ķiršus? To sēklas ir kafijas pupiņas, ko grauzdējam un no kā gatavojam kafiju. Savukārt pareizi izžāvējot kafijas ķirša mīkstumu ar miziņu, iegūst kafijas ķiršu tēju, ko sauc par Cascara.

Šī ir lieliska iespēja kafijas audzētājiem no savām plantācijām iegūt vairāk. Tomēr, lai Cascara saglabātu kafijas ķirša sulīgumu un saldumu, žāvēšanas apstākļiem ir izšķiroša nozīme. Lielākajā daļā kafijas saimniecību, kafijas ķiršu žāvēšana notiek zem klajas debess, neizmantojot iekārtas, kurās būtu iespēja kontrolēt temperatūru, gaisa mitrumu un plūsmu. Tādēļ ģeogrāfiskie un laika apstākļi ļoti ietekmē gala rezultātu. Esam nogaršojuši daudzu valstu Cascaru, kas gan pozitīvi pārsteidza, gan dažkārt lika vilties.

COCHELE izveide

Taču mums no patiesībā ne tik lielā piedāvājuma izdevās atrast nudien lieliskus, saldus un sulīgus žāvētos kafijas koka ķiršus. Tie ir audzēti, atlasīti un pārstrādāti Nikaragvā. Mums ir patiess prieks būt pazīstamiem ar šīs kafijas saimniecības cilvēkiem, kas dod pārliecību par šī produkta kvalitāti.

Kopš 2016. gada Andrito Kafijas Grauzdētava saviem klientiem piedāvā šo kafijas ķiršu tēju, kas, protams, ir baudāma arī atdzesēta. Taču vēl veldzējošāka un atspirdzinošāka tā ir viegli gāzēta. Lai rastu iespēju šo dzērienu saglabāt tikpat dabīgu, bet tomēr pieejamu plašākam cilvēku lokam, Andrito Kafijas Grauzdētavas saimnieks Andris devās pie Valmiermuižas alus darītavas saimnieka Aigara. Abiem savas nozares meistariem, izaicinājuma motivētiem, uzreiz bija skaidrs, ka šī ir lieliska iespēja radīt Latvijā vēl nebijušu, veselīgu un ļoti kvalitatīvu dzērienu, taču skaidrs bija arī tas, ka priekšā stāv liels darbs. Sekoja ilgstoši pētījumi un recepšu variantu mēģinājumi laboratorijā, kas nesa lielisku rezultātu – kafijas ķiršu limonādi COCHELE.

IDEJA PAR COCHELE

Vai zināji, ka kafijas koks brīvā dabā un plantācijās ik gadu dod saldus un sulīgus kafijas ķiršus? To sēklas ir kafijas pupiņas, ko grauzdējam un no kā gatavojam kafiju. Savukārt pareizi izžāvējot kafijas ķirša mīkstumu ar miziņu, iegūst kafijas ķiršu tēju, ko sauc par Cascara.

Šī ir lieliska iespēja kafijas audzētājiem no savām plantācijām iegūt vairāk. Tomēr, lai Cascara saglabātu kafijas ķirša sulīgumu un saldumu, žāvēšanas apstākļiem ir izšķiroša nozīme. Lielākajā daļā kafijas saimniecību, kafijas ķiršu žāvēšana notiek zem klajas debess, neizmantojot iekārtas, kurās būtu iespēja kontrolēt temperatūru, gaisa mitrumu un plūsmu. Tādēļ ģeogrāfiskie un laika apstākļi ļoti ietekmē gala rezultātu. Esam nogaršojuši daudzu valstu Cascaru, kas gan pozitīvi pārsteidza, gan dažkārt lika vilties.

Taču mums no patiesībā ne tik lielā piedāvājuma izdevās atrast nudien lieliskus, saldus un sulīgus žāvētos kafijas koka ķiršus. Tie ir audzēti, atlasīti un pārstrādāti Nikaragvā. Mums ir patiess prieks būt pazīstamiem ar šīs kafijas saimniecības cilvēkiem, kas dod pārliecību par šī produkta kvalitāti.

Kopš 2016. gada Andrito Kafijas Grauzdētava saviem klientiem piedāvā šo kafijas ķiršu tēju, kas, protams, ir baudāma arī atdzesēta. Taču vēl veldzējošāka un atspirdzinošāka tā ir viegli gāzēta. Lai rastu iespēju šo dzērienu saglabāt tikpat dabīgu, bet tomēr pieejamu plašākam cilvēku lokam, Andrito Kafijas Grauzdētavas saimnieks Andris devās pie Valmiermuižas alus darītavas saimnieka Aigara. Abiem savas nozares meistariem, izaicinājuma motivētiem, uzreiz bija skaidrs, ka šī ir lieliska iespēja radīt Latvijā vēl nebijušu, veselīgu un ļoti kvalitatīvu dzērienu, taču skaidrs bija arī tas, ka priekšā stāv liels darbs. Sekoja ilgstoši pētījumi un recepšu variantu mēģinājumi laboratorijā, kas nesa lielisku rezultātu – kafijas ķiršu limonādi COCHELE.

Iegūsti kafijas dabas enerģiju

 

iegādāties

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājaslapas lietošanas pieredzi.
Uzzināt vairāk
Piekrītu