COCHELE
SKAITĻOS

space

Cochele_pudele-01
1
PUDELE
Cochele_icons_energijas_deva
70
MG KOFEĪNA
Cochele_molekula-01
196
MG POLIFENOLU

COCHELE SKAITĻOS

Cochele_pudele-01
1
PUDELE
Cochele_icons_energijas_deva
70
ML KOFEĪNA
Cochele_molekula-01
196
MG POLIFENOLU

KĀ TOP COCHELE

Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.

Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.

Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.

KĀ TOP COCHELE

Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.

Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.

Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.

KĀ TOP COCHELE

Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.

Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.

Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.

KĀ TOP COCHELE

Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.

Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.

Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.

Iegūsti kafijas dabas enerģiju

 

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājaslapas lietošanas pieredzi.
Uzzināt vairāk
Piekrītu