COCHELE
SKAITĻOS
space
PUDELE
MG KOFEĪNA
MG POLIFENOLU
PUDELE
ML KOFEĪNA
MG POLIFENOLU
KĀ TOP COCHELE
Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.
Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.
Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.
KĀ TOP COCHELE
Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.
Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.
Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.
KĀ TOP COCHELE
Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.
Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.
Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.
KĀ TOP COCHELE
Kafijas ķiršu limonādi COCHELE brūvējam Latvijā, Valmiermuižas alus darītavā. Iesākumā vārām kafijas ķiršu tēju – iejavas katlā uzkarsējam ūdeni un tajā iemērcam maisos sasvērtus žāvētus kafijas ķiršus – gluži kā tējas maisiņus krūzē. Kafijas ķirši tajā tiek “peldināti”, līdz iegūst nepieciešamo garšas intensitāti.
Pēc vārīšanas kafijas ķiršu tēju dzidrinām, filtrācijas procesā atdalot pat vissīkākās nogulšņu daļiņas, un pēc tam dzesēts. Dzērienam pievienojot ogļskābo gāzi, iegūstam dzirkstošu un spirdzinošu kafijas ķiršu limonādi. Pēc tam jau gatavo limonādi pildām pudelēs, “ietērpjam” etiķetēs, lai tā garda un skaista nonāktu pie Tevis.
Kafijas ķiršu limonādes tapšanas procesā neizmantojam ekstraktus, krāsvielas, aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus vai konservantus.